Prezentare Generala S.C. Xedex Trade S.R.L

SC Xedex Trade SRL, societate cu capital integral romanesc, este infiintata si functioneaza din anul 1997 si ofera atat servicii de reparatii si intretinere pentru autoturisme si autoutilitare cat si de distributie si vanzare de piese auto, consumabile si accesorii pentru o gama larga de vehicule.

Experienta acumulata in domeniu ne permite sa desfasuram aceste activitati cu maxima eficienta, in conditii de calitate si la preturi competitive.

Reparatii si intretinere pentru autoturisme, autoutilitare si camioane.

Unitatea service a firmei XEDEX desfasoara o gama larga de activitati specifice de verificare, intretinere, diagnoza si reparatie autoturisme (mecanica, electrica).

Personalul specializat care lucreaza in unitatea nostra ne permite rezolvarea rapida si eficienta a lucrarilor de reparatie.

Pentru toate lucrarile realizate oferim garantie conform legislatiei in vigoare. In cadrul lucrarilor utilizam piese de schimb originale pe care le putem furniza noi prin magazinele de piese auto proprii.

Aflati mai multe despre:

Distributie si vanzare de piese auto,
consumabile si accesorii.

Activitatea de distributie de piese, consumabile si accesorii pentru autovehicule se desfasoara momentan la nivel local, prin intermediul celor doua magazine de piese auto din Targu Mures.

Xedex ofera o gama extinsa de produse de calitate: Anvelope, piese de schimb pentru motor, suspensie, directie, transmisie, sistem de franare; Elemente de caroserie si esapamente; Parti electrice si acumulatori; Lubrifianti si alte fluide; Produse chimice de intretinere si reparatie; Accesorii;

Aflati mai multe despre: