Xedex - Prezentare Magazine Piese Auto Mures

Activitatea de distributie de piese, consumabile si accesorii pentru autovehicule se desfasoara momentan la nivel local, prin intermediul celor doua magazine de piese auto din Targu Mures.

Piata auto din Romania este una forte dinamica, observandu-se recent o diversificare si crestere a numarului de masini din import. Noi urmarim evolutia pietei auto si ne adaptam, diversificand si largind gama de produse vandute, din dorinta a veni in intampinarea clientilor.

Daca cauti piese auto in judetul mures, te informam ca XEDEX TRADE este printre putinii vanzatori de piese auto mureseni la care gasesti orice piesa de schimb pentru orice tip de masina. Indiferent de anul fabricatiei oferim spre comercializare clientilor nostrii piese auto originale de cea mai buna calitate, la preturi competitive.

Echipa noastra de angajati cu experienta in domeniul comercializarii pieselor auto, ofera consultanta gratuita pentru ca noi intelegem nevoile clientilor si le tratam la modul cel mai serios.

XEDEX iti ofera si unul dintre cele mai rapide serviciu de comenzi – in cazul in care piese de care ai nevoie nu este pe stoc o putem aduce in termen de 24 ore de la depunerea comenzii pentru piesele de uz general.

Pe langa clientii persoane fizice, printre colaboratorii nostrii se numara un numar foarte mare de parcuri auto si serviceuri auto, carora le punem la dispozitie suport technic precum si livrarea marfii la sediu. Daca sunteti reprezentatul unei firmei si doriti o colaborare, va rugam contactati-ne in acest sens.

Piesele achizitionate din magazinele de piese auto XEDEX pot fi montate la service-ul nostru auto din Targu Mures, Str. Ghe. Doja nr. 112.